Ondernemers

Wil je als ondernemer je bedrijf laten groeien? Ben je op zoek naar een inspirerende plek? Dan ben je bij Greenport Venlo bij het juiste adres, want wij bieden een breed scala van mogelijkheden.

Het hart van Greenport Venlo bevindt zich in de oksel van twee grote snelwegen, tussen de A73 en A67. Daar bevindt zich op het voormalige floriade terrein een prachtig groen gebied waar de Brightlands Campus gevestigd is. Verderop ligt de Greenport Lane en de spoorlijn, waar met name grote logistieke bedrijven op bedrijventerrein Trade Port Noord zijn gevestigd. Voor kleinere bedrijvigheid is ruimte in het Greenport Business Park, tussen de Heierkerkweg en de Greenportlane.

Greenport Venlo is daarnaast bekend om haar twee grote tuinbouwgebieden, Siberië en Californië waar de top van de Nederlandse tuinbouw gevestigd is. Daarnaast is in het gebied het Agri Businesspark en het Freshpark gevestigd.

Kortom, of je als ondernemer een logistiek bedrijf hebt, in de tuinbouw actief bent of ambities hebt om voorop te lopen in de wereld van gezonde en veilige voeding, wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden. 

Informatie over de bedrijventerreinen 
Informatie over Brightlands Campus Greenport Venlo