Jens van Weel

Jens van Weel, medeoprichter van Sudryso, is blij met hun plek op de campus: “Hier kunnen we samen met onze klanten producten gaan ontwikkelen. Als jong bedrijf kunnen we ook profiteren van het onderzoek, kennis en netwerk op de campus en we zoeken hierin ook echt de samenwerking op.”

"Als jong bedrijf profiteren we van het onderzoek, kennis en netwerk op de campus"

Jens van Weel, medeoprichter van Sudryso, is blij met hun plek op de campus: “Hier kunnen we samen met onze klanten producten gaan ontwikkelen. Als jong bedrijf kunnen we ook profiteren van het onderzoek, kennis en netwerk op de campus en we zoeken hierin ook echt de samenwerking op.”

Sudryso produceert ‘deep dried’ voedsel van reststromen die ontstaan bij boeren, telers en voedselverwerkers.

 De startup heeft een machine ontwikkeld voor het drogen van voedsel tot gezonde en smaakvolle producten, met een lange houdbaarheid, een hoge voedingswaarde en geen toevoegingen. Ze maken zelf nieuwe producten en leveren de benodigde recepturen voor hun klanten. Het bedrijf is oud-deelnemers van het startersprogramma BL.INC op de Venlose campus en sinds 1 oktober 2021 ook bewoner van de campus.

Voor meer informatie: www.sudryso.com