Agri Business Park Greenport

Met het Agri Business Park biedt Ontwikkelbedrijf Greenport Venlo een 40 ha groot gebied voor bedrijven die zich focussen op agro, food en techniek.

Uitstekende vestigingslocatie

Dit deel van Greenport Venlo, in de gemeente Horst aan de Maas, is een van oorsprong agrarisch gebied met (glas)tuinbouw, boomteelt, akkerbouw en veeteelt. Het Agri Business Park kenmerkt zich door de prima vestigingscriteria. De A73 zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid en een gunstige ligging voor afzetmarkten. Er is geen vaste kavelindeling waardoor een flexibele invulling van het gebied mogelijk is. 
Door de ligging bij de Brightlands Campus Greenport Venlo is dit gebied aantrekkelijk voor innovatieve ondernemers. Zij vinden op het Agri Business Park ruimte om nieuwe ideeën te verwezenlijken. 

Adequate opleidingen

Naast een goede vestigingslocatie, zijn ook medewerkers bepalend voor het succes van een organisatie. Zo heeft Greenport Venlo het JobCenter Greenport Venlo dat in de vraag naar geschikt personeel kan voorzien. Lees meer over het JobCenter. Daarnaast zijn er verschillende opleidingen in de omgeving die zich richten op agrarische sector. Zo heeft Venlo de HAS Hogeschool en Maastricht University, Horst het Citaverde College en Nijmegen het Helicon.

AgriBusinessPark.jpg

Gevestigde bedrijven

Deze bedrijven gingen u voor en kozen voor het Agri Business Park

TIP.png
tht-logo-reefer-transp.png
Logo BVB.png
logo kurstjens.png
logo IRF.png
Neem contact met ons op voor meer informatie